Controllers

Contactgegevens

Wilt u een prijs opvragen of een bestelling plaatsen?

Telefoon
+31 (0)78 – 63 99 541
+31 (0)6 – 30 40 58 17
E-mail
info@droplineaireaandrijftechniek.nl

KvK-nr. 23088678
BTW-nr. NL809054875 B 01

of vraag een offerte aan via ons formulier.

Formulier

Tuned controllers zorgen voor een goede werking van de hefkolommen en elektrische cilinders. Afhankelijk van de toepassing zijn er verschillende versies en accessoires beschikbaar.

Transformer controller voor Multilift, Alpha Colonne, LZ60 en RK Powerlift med.
transformatorregeling
Afhankelijk van de belasting is voor de lagere prestaties de kleinere 120VA bediening genoeg en voor de krachtige prestaties is de 160VA de beste optie. Voor het gebruik in de medische sector is de 160VA het meest geschikt in samenwerking met de Multilift of RK Powerlift med.
PDF catalogus
technische handleidingen
Controller voor LAMBDA drives
lambdaregeling
De LBM / LBC besturing is geschikt voor het plaatsen van maximaal 3 LAMBDA drives. Het is geschikt voor medische en industriële toepassingen.
PDF catalogus 
technische handleidingen
Controller (synchroon) voor LAMBDA drives
Controle synchroon Lambda
Het synchronisatie systeem is uitermate geschikt voor de belasting van 2 LAMBDA drives in synchrone werking. Denk aan verstelbare tafels, hoogwerkers, kantoormeubilair, etc.
PDF catalogus 
technische handleidingen
Controller voor RKSlimlift
Controle RK Slimlift
Deze controller is ontworpen voor eenmalig gebruik van de RKSlimlift. Deze controller gebruikt het hele vermogensbereik van de kolom.
PDF catalogus 
technische handleidingen
Controller (synchroon) voor RKSlimlift
controle mono
Deze controller is ontworpen voor het eenmalig gebruik van de 2 of 3 RKSlimlift hefkolommen. Toepassingen zijn bijvoorbeeld verstelbare tafels, werktafels, apparatuur, enz.
PDF catalogus 
technische handleidingen
PLC / PC data-interface
Data Interface SPS IPC
De Rose + Krieger-hefkolommen ondersteunen tal van werkprocessen in verschillende gebieden, van montage tot productie. Om deze verder te optimaliseren is er een speciale gegevensinterface ontwikkeld. Deze interface maakt het mogelijk om een hefkolom vanaf andere ingangssignalen te controleren. Bijvoorbeeld kan een hefkolom, voor de gebruiksvriendelijkheid, via een handschakelaar worden bediend. Het lopende productieproces wordt dan geregeld via een PC of SPS.
PDF catalogus 
technische handleidingen